Kontakt Velosolutions Denmark

DANMARKS NYE LEGEPLADS

Velosolutions kan levere det hele – lige fra Pump Tracks til cykelparker

Velosolutions er globalt førende inden for pump tracks og udlægning af spor, og vi tilbyder personligt tilpassede løsninger til alle jeres cykelbehov. Vi forener fagfolk fra cykelbranchen, arkitekter, designere, bygningsingeniører, asfaltspecialister, tømrere og mange flere eksperter inden for netop deres område.

Velosolutions kan levere branchens førende design og konstruktion over hele kloden, fra pump tracks til cykelparker, lige fra koncept til færdigt projekt.

Vores mål

Unikke og specielle cykelparker er en ny, moderne oplevelse for aktive mennesker  – i byens centrum eller midt ude i skoven. Bare sig til, så skal vi nok klare det!

Velosolutions er målrettet til at gøre cykling så tilgængelig som muligt og leverer unikke designs og teknikker, der appellerer lige så meget til nybegynderen som den professionelle cykelrytter.

VORES PRODUKTER

PUMP TRACK – en sjov legeplads med fokus på sport

Et pump track er designet til alt, der har hjul på – lige fra mountainbikes til bmx og skateboards. Alle kan bruge dem, og der er både bløde hop og sving. Ved at bruge arme og ben til at få din cykel, dit skateboard eller dit løbehjul rundt på banen får du trænet de grundlæggende færdigheder omkring momentum, balance og hastighed.

SKILLS PARK – en modulopbygget legeplads til alle aldre og niveauer

Skills park består af forskellige konstruktioner i træ og metal. I skills park er det let at simulere storbyens cykelsituationer. Elementer som trin, bump, huller og andet er nyttige, når det drejer sig om at forbedre teknikken og færdighederne på cyklen. Det betyder ikke noget, hvilken målgruppe eller hvilken form for brug du har i tankerne, da designet af disse forhindringer giver næsten uendelige muligheder.

3. MOUNTAINBIKESPOR – den simple glæde ved at cykle i naturen

Mountainbike- og cykelturisme er globalt set uden tvivl en af de største voksende turistsektorer. Både i bjergene og i byen søger flere mennesker end nogensinde før for at komme afsted på cyklen og udforske verden.

Cykelparker og specielle spor giver mulighed for at skabe en en rigtig cykeloplevelse, og Velosolutions har værktøjerne og erfaringen til at designe og opbygge skræddersyede løsninger til jeres region.

VORES TJENESTER

Vi skal nok styre det hele, lige fra konceptudvikling til færdiggørelse af projektet. Ydermere koordinerer vi processen med myndighederne fra start til slut.  

  • Rådgivning
  • Konceptudvikling
  • Teknisk planlægning
  • Komplet konstruktion
  • Markedsføringsplanlægning og events (Red Bull Pump Track World Championship Series, National Pump Track Championships)

Kontakt os

Johan Lindstrom

Velosolutions Denmark

E-mail: johan.lindstrom@velosolutions.com
Telefon: +46 73 261 60 00

velosolutions.com verwendet Cookies, um Ihr Surferlebnis zu verbessern. Wenn Sie weitersurfen, stimmen Sie der Cookie-Nutzung zu. Einverstanden.X