Contact Velosolutions Sverige

SVERIGES NYA ‘PLAYGROUND’

Från Pump tracks till Bike Parks – Velosolutions kan leverera allt

Velosolutions är världsledande inom pump track/trails design och byggnation, där vi erbjuder special lösningar för alla tänkbara cykel projekt.

Från pump track till kompletta bike parks, från koncept till slut produkt, Vårat team (bestående av professionella cyklister, arkitekter, designers, ingenjörer och många fler), levererar alltid marknadsledande produkter världen över.

Vårat mål

Unika special byggda bike parks är den nya destinationen för aktiva – i city kärnan eller ute i skogen – allt är möjligt!

Velosolutions mål är att göra cykling så tilltalande och rolig som möjligt och erbjuder en design och konstruktion som tilltalar en nybörjare lika mycket som ett cykel proffs.

VÅRA PRODUKTER

PUMP TRACK – En sport fokuserad ’playground’

Våra pump tracks är designade för alla typer av aktiviteter på hjul – allt från mountainbikes och BMX till skateboards och scooters. Med en kombination av kurvor och ‘rollers’ är det både roligt och lätt att ‘pumpa’ sig runt banan. Bra träning är det också!

SKILLS PARK – en lekplats med cykel i fokus för alla åldrar och färdighets nivåer

Skills parks består av olika trä/metall konstruktioner. Med dessa är det enkelt att simulera alla typer av trafiksituationer såsom kanter, gropar, svängar – allt för förbättra cykel tekniken! Det spelar ingen roll vilken målgrupp du har i åtanke – utformningen av dessa skills parks är obegränsade.

MOUNTAINBIKE TRAILS – ut i naturen

Mountainbike och cykelturism är förmodligen en av världens snabbast växande delar inom turismen. Från berg till städer, allt fler människor fly vardagen på sina cyklar och utforskar världen.

Bike parks och välbyggda stigar ger möjlighet att bli ett sport turist resmål och Velosolutions hjälper dig att designa och bygga en perfekt bike parken för din region.

VÅRA TJÄNSTER

Från koncept till konstruktions ritningar – vi hanterar allt och levererar kompletta projekt ritningar och samordnar med myndigheter från början till slut.

  • Konsultation
  • Koncept design
  • Teknisk planering
  • Komplett konstruktion
  • Evenemangs planering och marknadsföring (Red Bull Pump Track World Championship-serien, National Pump Track Championships etc.)

“Velosolutions är oerhört glada att äntligen kunna erbjuda Sverige och Skandinavien den nya typen av ’playgrounds’ – asfalt pump tracks!

I Sverige och Skandinavien cyklar man i tidig ålder och cykling är en viktig del av våran kultur, nu vill vi erbjuda ett roligare sätt att cykla och utöva spontan idrott!

Velosolutions Scandinavia levererar skräddarsydda lösningar – allt från planering stadiet med detaljerade ritningar till konstruktion. En pump track kan byggas varsomhelst och det finns inga begränsningar på design, kontakta oss nu för en offert!”
/ Johan Lindstrom, Velosolutions Scandinavia /

Contact us

Velosolutions Scandinavia
Johan Lindstrom
Åre, Sweden
Sweden
info@velosolutions.com
+46 73-261 60 00

velosolutions.com uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more. Got it.X