Contact Velosolutions Suomi

SUOMEN UUSI LEIKKIKENTTÄ

Pumptrack-pyöräradasta Bike Parkkeihin – Velosolutions toimittaa kaiken

Asiantunteva Bike Park-rakennusliike Velosolutions Scandinavia tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä ratkaisuja kaikissa pyöräilyyn liittyvissä asioissa. Kokoamme yhteen ammattimaiset pyöräilijät, sertifioidut arkkitehdit, suunnittelijat, rakennusinsinöörit, asfalttiasiantuntijat, kirvesmiehet sekä monet muut alan asiantuntijat.
Pumptrack-pyöräradoista Bike Parkkeihin, konseptisuunnitelmista rakennustöihin, Velosolutions tarjoaa alan johtavaa suunnittelu- ja rakennustöitä eri puolilla maailmaa.

Tavoitteemme

Ainutkertaiset ja erikoiset Bike Parkit uusina ja moderneina aktiivisten ihmisten määränpäinä kaupungin keskustassa tai maalla, keskellä metsää – antakaa nimi, me rakennamme sen!

Velosolutions on omistautunut tekemään polkupyöristä mahdollisimman helposti saavutettavamman ja tarjoamaan ainutlaatuisia suunnittelutekniikoita joista hyötyvät sekä aloittelijat, että kokeneet pyöräilijät.

TUOTTEEMME

PUMPTRACK-pyörärata – huviin & liikuntaan tarkennettu leikkikenttä

Pumptrack-pyörärata on monitoiminen – se on sopiva sekä kaikenlaisille pyörille, että BMX-eille ja skeittilaudoille. Pyörärata on sopiva kaikenikäisille pyöräilijöille. Pyöräilijä käyttää käsi- ja jalkaterä voimaa liikuttaessa pyöräradalla. Pumptrack-pyörärata kehittää pyöräilijöiden tasapainoilua, nopeuttaa, pyörän ja kehon hallintaa.

SKILLS PARK – modulaarisesti konstruoitu leikkikenttä kaikenikäisille ja kaikentasoisille pyöräilijöille

Skills park koostuu erilaisista puu- ja metallirakenteista. Skills parkkien avulla pystyy helposti simuloimaan kaupungin pyörätilannetta. Tällaiset tekijät kuten portaat, kuopat, törmäykset ja muut edistävät pyöräilytekniikan ja taitavuuden kehittymistä. Kohde- tai käyttöryhmästä huolimatta näiden esteiden muotoilun avulla on tarjolla rajoittamattomia vaihtoehtoja.

MAASTOPYÖRÄ-reitit– nauttikaa pyöräretkestä luontoon

Maastopyöräreitit ja cycloreitit on epäilemättä yksi maailman suurimmista kasvavista matkailualoista. Enemmän ihmisiä kuin koskaan aiemmin haluavat päästä pakoon pyörillään tutkimaan ympärillä olevaa maailmaa.

Bike parkit ja pyöräreitit tarjoavat mahdollisuuden tulla polkupyöräilyn määränpääksi ja Velosolutions:illä on osaamista ja kokemusta Bike Parkkien suunnittelusta ja rakentamisesta alueellasi.

PALVELUMME

Konseptisuunnitelmista rakennustöihin – tarjoamme täyden palvelun ratkaisut teidän hankkeille ja koordinoimme sen viranomaisten ja muiden ammattilaisten kanssa alusta loppuun.

  • Neuvottelut
  • Konseptisuunnittelu
  • Tekninen suunnittelu
  • Täydellinen rakentaminen
  • Markkinoinnin suunnittelu & tapahtumat (Red Bull Pump Track MM-sarja, National Pump Track Mestaruus jne.)

Ota yhteyttä meihin

Velosolutions Suomi
info@velosolutions.com

velosolutions.com uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more. Got it.X