Contact Velosolutions Norge

NORGES NYE LEKEPLASS

Fra Pump tracks til Bike Parks – Velosolutions leverer alt

Velosolutions er ledende i verden innen pump track- og løypebygging. Vi tilbyr spesialtilpassede løsninger for alle tenkbare sykkelprosjekt.

Alt fra pump track til komplette bike parks, fra konsept til ferdig produkt, leverer vårt team (bestående av profesjonelle syklister, arkitekter, designere, ingeniører og mange fler) alltid markedsledende produkter over hele verden.

Vårt mål

Unike, spesialbygde bike parks som en ny, moderne møteplass for aktive – i bykjernen eller ute i skogen. Alt er mulig!

Velosolutions er opptatt av å gjøre sykling så tilgjengelig som mulig, og vil levere unikt designede konstruksjoner som appellerer like mye til nybegynnere som til proffe.

VÅRE PRODUKTER

PUMP TRACK – En sportsfokusert “lekeplass”

En pump track er designet for alle aktiviteter på hjul – alt fra mountainbike og BMX til skateboard og sparkesykkel. Med en kombinasjon av “rollers” og doseringer, er det både lett og moro og “pumpe” seg rundt banen. Bra trening er det også!

SKILLS PARK – en modulbasert lekeplass med sykkel i fokus, for alle aldre og ferdighetsnivåer

Skills parks består av ulike konstruksjoner i tre og metall. Med disse er det enkelt å simulere alle typer trafikksituasjoner, som kanter, dumper og svinger – alt for å forbedre sykkelteknikken. Det spiller ingen rolle hvilken målgruppe du retter deg mot – utformingen av SKILLS PARKS gir nærmest ubegrensede muligheter.

MOUNTAINBIKE TRAILS – ut i naturen

Mountainbike og sykkelturisme er antakeligvis en av verdens raskest voksende deler innen turisme. Fra fjell til byer, fler enn noengang tar sykkelen fatt for å utforske verden.

Bike parks og velbygde stier gir mulighet til å bli et syklist-reisemål, og Velosolutions kan designe og bygge den perfekte bike parken for din region.

VÅRE TJENESTER

Fra konseptdesign til konstruksjonstegninger – vi håndterer alt og leverer komplette prosjekttegninger og koordinerer med myndigheter fra start til slutt.

  • Konsultasjon
  • Konseptdesign
  • Teknisk planlegging
  • Komplett konstruksjon
  • Markedsføring & event (Red Bull Pump Track World Championship-serien, National Pump Track Championships etc.)

“Velosolutions er utrolig glade for å endelig kunne tilby Norge og Skandinavia den nye typen “lekeplass” – asfalt pump tracks!

I Norge og Skandinavia begynner vi å sykle tidlig, og sykling er en viktig del av kulturen vår. Nå vil vi tilby en morsommere måte å sykle og utøve spontan idrett på!

Velosolutions Scandinavia leverer skreddersydde løsninger – helt fra planleggingstadiet med detaljerte tegninger til konstruksjon. En pump track kan bygges hvor som helst, og det finnes ingen begrensninger på design. Kontakt oss for et godt tilbud!”
/ Johan Lindstrom, Velosolutions Scandinavia /

Contact us

Velosolutions Scandinavia
Johan Lindstrom
Åre, Sweden
Sweden
info@velosolutions.com
+46 73-261 60 00

velosolutions.com uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more. Got it.X